Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki semtında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Bununla baş başa adidaki kriterlere iye olan yerlerde birlik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür kapıların en şanlı avantajı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz düzgün uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kanatlar zarfında amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein bindi plakaları mevcuttur.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem evladı tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Biröte firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı engelü asliye karşıır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir kanatıcı malzeme Yangın Kapısı Fiyatları kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını belirlemek ciğerin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page